Polgármesteri köszöntő

POLGÁRMESTERI  KÖSZÖNTŐ

 

Tisztelettel köszöntöm Önöket Öreglak község megújult honlapján.

Gyorsan változó világunkban, amikor szinte havonta jönnek új dolgok és avulnak el régiek, szükséges a megújulás.

Megtisztelő számunkra, hogy felkereste községünk honlapját és érdeklődik múltja, jelene és jövője iránt. Őszintén remélem, hogy folyamatosan aktualizált honlapunkon közreadott információink segítik Ön abban, hogy részletesen megismerje ezt a kis települést, s kedvet adnak Önnek ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk.

A kapcsolattartás és kapcsolatfelvétel új dimenziói nyílnak meg mindenki számára, hiszen személyes találkozások nélkül is megismerhetjük egymást, barátságot közhetünk és ami a legfontosabb, hogy Ön figyelemmel tudja kísérni községünk életét és fejlődését.

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község, valamint az itt történtek iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását. Testületi üléseinket, valamint programjainkat is követheti portálunkon.

Önökkel együtt színes és hatékony kommunikációs csatornát kívánunk kialakítani, hogy a polgárainkat érintő kérdéseket, problémákat gyorsan és hatékonyan rendezhessük.

Szeretnénk egyszerűsíteni az öreglaki lakósok, vállalkozók hivatalos ügyeinek intézését folyamatosan bővülő nyomtatványok, adatlapok elérhetőségével, ill. az önkormányzati  rendeletek, döntések letöltése, hirdetéseik megjelenítése által.

Szándékunk szerint, aki vendégként látogat el honlapunkra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális életét.

Ha jól érezték magukat nálunk, látogassanak el máskor is hozzánk.  Élményeiket osszák meg ismerőseikkel, barátaikkal.

Jó olvasgatást, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek !

 

                                   Üdvözlettel:

 

                                                                                  Maczucza Miklós

                                                                                       polgármester

Tovább olvasom
Közzétéve: 2017.08.31, 09:42 Szerző: Ellinger József