Köszöntő

​Tisztelettel és szeretettel köszöntök mindenkit, aki bármilyen okból érdeklődést tanúsított Öreglak iránt és ellátogatott a weboldalunkra. 
Az informatika e végtelen szupersztrádájának lehetőségeit kihasználva olvassák híreinket közel s távol, magunkról, falunkról!
Honlapunk kettős céllal jött létre. Egyrészt szeretnénk bemutatni településünk látnivalóit, kulturális életünket, valamint szeretnénk minden érdeklődő számára hasznos információkat nyújtani. Másfelől a helyben élők számára igyekszünk elérhetővé tenni a közérdekű információkat és szolgáltatásokat; erősítve ezzel is a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, valamint új kommunikációs csatornát nyitva a lakosság felé.

 

Kedves Öreglakiak!

Tudom, hogy nincsenek egyedülálló műemlékeink, nem csábíthatjuk vendégeinket különleges természeti csodákkal és hetedhét országra szóló kulturális eseményekkel.
Viszont van március 15-i vacsoránk és bálunk, gyermeknapunk, május 1-jei majálisunk, falunapunk, hogy az Idősek Napjáról, vagy a Télapó ünnepségről ne is beszéljünk, ami csak a miénk. Jöjjünk hát össze ezeken a napokon, próbáljuk bevonni községünk idegen ajkú lakóit is a vígasságokba! Dolgos nép a miénk, aki mindig is két keze munkájából élt. tegyük hát dolgunkat, mint szüleink és azok szülei is tették! 
Szépítsük, óvjuk környezetünket, ne tűrjük el a rendbontókat, ne menjünk el szó nélkül a szemetelők mellett, s magunk se szemeteljünk! 
Őszintén remélem, hogy e sorok és a hozzájuk tartozó oldalak segítenek új barátokat szerezni Öreglak számára, hisz most már a világ összes pontjáról elérhetőek vagyunk.
Köszönöm, hogy elolvasta e rövid köszöntőt, és ha kérdése van szívesen állnak rendelkezésére a Polgármesteri Hivatal munkatársai, illetve aki Önt köszöntötte:


Maczucza Miklós
polgármester

Közzétéve: 2017.08.30, 12:26 Szerző: Ellinger József

Öreglak Község Önkormányzata „ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK” - Az ÖREGLAKI KEREKERDŐ ÓVODA infrastrukturális fejlesztése

Magyar Falu program

Általános tájékoztató önkormányzati elektronikus ügyintézésről

Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások

Tiszta Délnyugat-Balaton